Główna»Obowiązek informacyjny

Obowiązek informacyjny

Szanowni Państwo,

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1) (zwanego dalej „RODO”) informuję, iż:

Administratorem Państwa danych osobowych jest  Easy Robots Sp. z o.o., ul. Gdyńska 32, 26-600 Radom, tel. (+48) 48 377 99 99, NIP 9482615241, Regon 381032861, email: info@easyrobots.eu

Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są zgodnie z Rozporządzeniem oraz polskimi przepisami prawa w celu:

  • realizacji umowy łączącej Panią/Pana oraz Easy Robots Sp. z o.o. (podstawa prawna: art. 6 ust 1 lit. „b” Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), „RODO”);
  • w celu podjęcia ewentualnej współpracy na podstawie umowy współpracy pomiędzy Panią/Panem, a Easy Robots Sp. z o.o. (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit „b” RODO)
  • udokumentowania zawartej umowy i jej rozliczenia, na podstawie przepisów prawa podatkowego, rachunkowego (podstawa prawna: art. 6 ust 1 lit. „c” RODO);
  • dochodzenia lub obrony przed ewentualnymi roszczeniami (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „f” RODO);
  • rozpatrywania reklamacji, w przypadku ich wniesienia, na sposób realizacji umowy łączącej Państwa z Easy Robots Sp. z o.o. podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „f” RODO);
  • rozpatrywania skarg, w przypadku ich wniesienia, na jakość realizacji obowiązków wynikających z zawartej umowy i sposobu obsługi przez pracowników Spółki (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „f” RODO)

Easy Robots Sp. z o.o. będzie przekazywać Pani/Pana dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Easy Robots Sp. z o.o.

Pani/Pana dane osobowe mogą być przetwarzane w myśl RODO, w państwie trzecim.

Do kategorii odbiorców którym Easy Robots Sp. z o.o. powierzyła przetwarzanie danych osobowych, należą również: jej podwykonawcy, dostawcy oraz zewnętrzne podmioty współpracujące z  Easy Robots Sp. z o.o. Pani/Pana dane osobowe mogą więc być także przesyłane do kraju spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG) i być tam przetwarzane.

Każda operacja przesyłania danych osobowych jest wykonywana zgodnie z obowiązującym prawem.

Pani/Pana dane mogą być przekazywane do państw trzecich i organizacji międzynarodowych, o ile podmioty mające siedzibę w tych krajach wdrożyły odpowiednie zabezpieczenia przetwarzanych danych osobowych.

Easy Robots Sp. z o.o.  nie będzie udostępniać Pani/Pana danych osobowych innym odbiorcom, poza tymi którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Easy Robots Sp. z o.o., chyba że do udostępnienia będzie zobowiązana na podstawie przepisów prawa, bądź udostępnienie będzie wynikało ze stosunku łączącego Panią/Pana z Easy Robots Sp. z o.o.

Jak długo będziemy przetwarzać Pani/Pana dane?

Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na czas wykonania łączącej Panią/Pana Easy Robots Sp. z o.o. umowy, a także dla celów archiwizacyjnych, podatkowych określonych przepisami szczególnymi takimi jak ustawa o rachunkowości oraz Kodeks cywilny. W momencie kiedy podstawą przetwarzania jest zgoda, do momentu jej wycofania.

Jakie ma Pani/Pan prawa?

Przysługuje Pani/Panu prawo do:

  • dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu;
  • sprostowania swoich nieprawidłowych danych;
  • żądania usunięcia danych (prawo do bycia zapomnianym) w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych w art. 17 RODO;
  • żądania ograniczenia przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 18 RODO;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 21 RODO;
  • przenoszenia dostarczonych danych, przetwarzanych w sposób zautomatyzowany.

Jeżeli uważa Pani/Pan, że Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego (UODO, ul. Stawki 2, Warszawa).

 

Kontakt

Jeśli potrzebuje Pani/Pan dodatkowych informacji związanych z ochroną danych osobowych lub chce Pani/Pan skorzystać z przysługujących Pani/Panu praw, proszę skontaktować się z nami:

Inspektor ochrony danych osobowych: Paweł Strzałkowski z Kancelarii Verba-Lex, e-mail:  iod@easyrobots.eu

Szanowni Państwo,

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1) (zwanego dalej „RODO”) informuję, iż:

 

Administratorem Państwa danych osobowych jest Easy Robots Sp. z o.o., ul. Gdyńska 32, 26-600 Radom, tel. (+48) 48 377 99 99, NIP 9482615241, Regon 381032861, email: info@easyrobots.eu

Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są zgodnie z Rozporządzeniem oraz polskimi przepisami prawa w celu:

  • realizacji ewentualnej umowy (podstawa prawna: art. 6 ust 1 lit. b Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane dalej „RODO”);
  • korzystania z produktów i usług oferowanych przez Spółkę  (podstawa prawna: art. 6 ust 1 lit. „b” RODO);
  • wykonania zawartych umów sprzedaży produktów i usług, w tym realizacji zawartej umowy (podstawa prawna: art. 6 ust 1 lit. „b” RODO);
  • dochodzenia lub obrony przed ewentualnymi roszczeniami (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „f” RODO);
  • w celach marketingowych – w przypadku wyrażenia odrębnej zgody przez Klienta (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „a” RODO);
  • w celach przesyłania informacji handlowych Spółki drogą elektroniczną – w przypadku wyrażenia odrębnej zgody przez Klienta (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „a” RODO);

Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów.

 

Odbiorcami Państwa danych będą wyłącznie nasi upoważnieni pracownicy, instytucje  upoważnione z mocy prawa, a także podwykonawcy np. świadczący na rzecz Spółki usług wsparcia IT, reklamowe, prawne.

Dane osobowe będą przekazywane tym podmiotom trzecim (usługodawcom Spółki) w oparciu o odpowiednie zabezpieczenia prawne, w oparciu o standardowe klauzule ochrony danych osobowych.

Jak długo będziemy przetwarzać Pani/Pana dane?

Dane będą przechowywane przez okres istnienia relacji biznesowych Klienta ze spółką SORTER MICHAŁ ZIOMEK sp.j. nie później niż przez okres 10 lat od zakończenia tych relacji, z zastrzeżeniem jednak że nie później niż do momentu wniesienia przez Klienta sprzeciwu wobec takiego przetwarzania. W momencie kiedy podstawą przetwarzania jest zgoda, do momentu jej wycofania.

Dane Klienta nie podlegają  i nie będą podlegały profilowaniu.

Przetwarzanie danych osobowych Klienta w celach marketingowych odbywa się na postawie odrębnej zgody.

Przetwarzanie danych osobowych w celach przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną odbywa się na postawie odrębnej zgody.

Jakie Pani/Pan ma prawa?

Przysługuje Pani/Panu prawo do :

  • dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu;
  • sprostowania swoich nieprawidłowych danych;
  • żądania usunięcia danych (prawo do bycia zapomnianym) w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych w art. 17 RODO;
  • żądania ograniczenia przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 18 RODO;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 21 RODO;
  • przenoszenia dostarczonych danych, przetwarzanych w sposób zautomatyzowany.

 

Jeżeli uważa Pani/Pan, że Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, może Pan/Pani wnieść skargę do organu nadzorczego (UODO, ul. Stawki 2, Warszawa).

 

Kontakt

Jeśli potrzebuje Pani/Pan dodatkowych informacji związanych z ochroną danych osobowych lub chce Pani/Pan skorzystać z przysługujących Pani/Panu praw, proszę skontaktować się z nami:

Inspektor ochrony danych osobowych: Paweł Strzałkowski z Kancelarii Verba-Lex, e-mail:  iod@easyrobots.eu

Szanowni Państwo,

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1) (zwanego dalej „RODO”) informuję, iż:

 

Administratorem Państwa danych osobowych jest Easy Robots Sp. z o.o., ul. Gdyńska 32, 26-600 Radom, tel. (+48) 48 377 99 99, NIP 9482615241, Regon 381032861, email: info@easyrobots.eu

  1. Cele i podstawy przetwarzania:

Easy Robots Sp. z o.o., ul. Gdyńska 32, 26-600 Radom, tel. (+48) 48 377 99 99, NIP 9482615241, Regon 381032861, email: info@easyrobots.eu będzie przetwarzać Pani/Pana dane osobowe w celu:

  1. przeprowadzenia procesu rekrutacji, na podstawie uprawnienia pracodawcy wynikającego z art. 22¹ kodeksu pracy i w zakresie: imienia i nazwiska, imion rodziców, daty urodzenia, miejsca zamieszkania, adresu do korespondencji, wykształcenia i przebiegu dotychczasowego zatrudnienia. Podstawą przetwarzania wyżej wymienionych danych osobowych jest obowiązek prawny (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit „c” RODO w związku z przepisami prawa pracy),
  2. przeprowadzenia procesu rekrutacji, na podstawie Pani/Pana zgody na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych, tj. danych osobowych innych niż wskazane w punkcie powyżej, przekazanych w CV, formularzu, liście motywacyjnym i innych dokumentach. Podstawą przetwarzania jest ww. zgoda (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „a” RODO),
  3. realizacji uzasadnionego interesu administratora w zakresie danych pozyskanych od Pani/Pana w trakcie procesu rekrutacji w związku ze sprawdzeniem Pani/Pana umiejętności i zdolności potrzebnych do pracy na określonym w ogłoszeniu stanowisku. Podstawą przetwarzania tych danych jest nasz uzasadniony interes (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „f” RODO),
  4. realizacji uzasadnionego interesu administratora na wypadek prawnej potrzeby wykazania faktów, wykazania wykonania obowiązków (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „f” RODO),
  5. przeprowadzenia przyszłych procesów rekrutacyjnych, na podstawie Pani/Pana zgody na przetwarzane danych osobowych przekazanych w CV, formularzu, liście motywacyjnym i innych dokumentach. Podstawą przetwarzania jest ta zgoda (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. „a” RODO).

 

Easy Robots Sp. z o.o będzie przekazywać Pani/Pana dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Easy Robots Sp. z o.o. Podmioty którym powierzono przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych mogą przetwarzać Pani/Pana dane osobowe w myśl RODO, w państwie trzecim.

Podmioty te mogą również wykorzystywać do przetwarzania Pani/Pana danych osobowych dalsze podmioty, które przetwarzać je będą w państwie trzecim.

Do kategorii odbiorców którym Easy Robots Sp. z o.o. powierzyła przetwarzanie danych osobowych, należą również: jej podwykonawcy, dostawcy oraz zewnętrzne podmioty współpracujące z Easy Robots Sp. z o.o. Pani/Pana dane osobowe mogą więc być także przesyłane do kraju spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG) i być tam przetwarzane.

Każda operacja przesyłania danych osobowych jest wykonywana zgodnie z obowiązującym prawem. Jeśli dane są przekazywane poza obszar EOG, Easy Robots Sp. z o.o. stosuje odpowiedni poziom ochrony danych.

Pani/Pana dane mogą być przekazywane do państw trzecich i organizacji międzynarodowych, o ile podmioty mające siedzibę w tych krajach wdrożyły odpowiednie zabezpieczenia przetwarzanych danych osobowych.

Podanie danych osobowych w zakresie imienia i nazwiska, daty urodzenia, miejsca zamieszkania, wykształcenia oraz przebiegu dotychczasowego zatrudnienia jest warunkiem wzięcia udziału w danym procesie rekrutacyjnym. W pozostałym zakresie podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Easy Robots Sp. z o.o. nie będzie udostępniać Pani/Pana danych osobowych innym odbiorcom, poza tym którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Easy Robots Sp. z o.o , chyba że do udostępnienia będzie zobowiązana na podstawie przepisów prawa, bądź udostępnienie będzie wynikało ze stosunku łączącego Panią/Pana z Easy Robots Sp. z o.o.

Informujemy, że nie podejmujemy decyzji w sposób zautomatyzowany, w tym w formie profilowania.

 

Jak długo będziemy przetwarzać Panią/ Pana dane?

w zakresie wskazanym w pkt. 1. A, B, C Pani/Pana dane będą przechowywane przez czas niezbędny do przeprowadzenia niniejszej  rekrutacji,

w zakresie wskazanym w pkt. 1 D Pani/Pana dane będą przechowywane przez okres przedawnienia roszczeń wynikających z przepisów prawa, a także przez czas, w którym przepisy nakazują nam przechowywać dane,

w zakresie wskazanym w pkt. 1 E Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 12 miesięcy od daty wyrażenia zgody.

Jakie ma Pani/Pan prawa?

Przysługuje Pani/Panu prawo do:

  • dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu;
  • sprostowania swoich nieprawidłowych danych;
  • żądania usunięcia danych (prawo do bycia zapomnianym) w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych w art. 17 RODO;
  • wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych.
  • Cofnięcie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Pani/Pana zgody przed jej wycofaniem. Oświadczenie o wycofaniu zgody na przetwarzanie danych osobowych można przesłać na podany poniżej adres spółki.
  • żądania ograniczenia przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 18 RODO;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 21 RODO;
  • przenoszenia dostarczonych danych, przetwarzanych w sposób zautomatyzowany.

 

Jeżeli uważa Pani/Pan, że Pani/Pana dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, może Pan/Pani wnieść skargę do organu nadzorczego (UODO, ul. Stawki 2, Warszawa).

 

Kontakt

Jeśli potrzebuje Pani/Pan dodatkowych informacji związanych z ochroną danych osobowych lub chce Pani/Pan skorzystać z przysługujących Pani/Panu praw, proszę skontaktować się z nami:

Inspektor ochrony danych osobowych: Paweł Strzałkowski z Kancelarii Verba-Lex, e-mail:  iod@easyrobots.eu

Profil Easy Robots w serwisie Facebook jest profilem publicznym. Kiedy odwiedzasz nasz profil udostępniasz nam swoje dane osobowe takie jak np. nazwę konta, komentarze, adres IP.

Na naszej stronie Facebook prezentujemy nasze działania, promujemy wydarzenia które organizujemy a dodatkowo informujemy o wolnych wakatach w naszej firmie!

Jesteśmy jako Easy Robots Sp. z o.o. z siedzibą w Radomiu, ul. Gdyńska 32/14,  26-600 Radom administratorem Twoich danych osobowych.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy Twoje dane?

Twoje dane osobowe w zakresie imienia i nazwiska, adresu e-mail, dane zamieszczone przez Ciebie na Twoim profilu są przetwarzane przez Easy Robots Sp. z o.o.  w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie, prowadzenie dalszej korespondencji z Tobą za pośrednictwem Facebook.

Podstawą prawną takiego przetwarzania Twoich danych jest art. 6 ust. 1 lit. f RODO, który pozwala nam na realizację naszego uzasadnionego interesu, jaki w tym wypadku stanowi komunikacja z Tobą oraz promowanie działań firmy, informowanie o nowościach a także na zabezpieczenie Easy Robots Sp. z o.o. przed ewentualnymi zarzutami.

Twoje dane osobowe w zakresie imienia i nazwiska, adresu e-mail oraz dane zamieszczone przez Ciebie na Twoim profilu i/lub na tej grupie będą przetwarzane przez Easy Robots Sp. z o.o.  także w celu promocji produktów i usług Easy Robots Sp. z o.o. Podstawą prawną takiego przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit. f RODO, który pozwala na realizację uzasadnionego interesu, jakim w tym wypadku jest marketing produktów lub usług Easy Robots Sp. z o.o.

Twoje dane osobowe udostępnione w związku z korzystaniem z grupy nazwa grupy fb nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym ich profilowaniu.

Easy Robots Sp. z o.o. będzie przekazywać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu i na rzecz Easy Robots Sp. z o.o.

Easy Robots Sp. z o.o. będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, o ile taki obowiązek wynikać będzie z przepisów prawa. Twoje dane osobowe zostaną także udostępnione właścicielowi serwisu Facebook tj. Facebook Ireland Limited z siedzibą w Irlandii. Facebook Ireland Limited może przekazywać dane osobowe zapisane na profilu / grupie Facebook do swoich spółek powiązanych, w tym do Facebook, Inc. z siedzibą w Stanach Zjednoczonych Ameryki (spółka ta posiada certyfikat programu Privacy Shield w zakresie legalizacji transferu danych poza Europejski Obszar Gospodarczy).

Twoje dane osobowe nie będą przekazywane do organizacji międzynarodowych.

Jak długo będziemy przetwarzać Twoje dane?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane do momentu jak będą Cię interesowały treści które przedstawiamy na profilu. W każdym momencie masz prawo do zgłoszenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych.

Jeżeli bierzesz udział w konkursach organizowanych przez Easy Robots Sp. z o.o. za pośrednictwem grupy nazwa grupy fb, Easy Robots Sp. z o.o. będzie przetwarzał Twoje dane osobowe w zakresie imienia, nazwiska, adresu zamieszkania przez czas trwania konkursu, a w sytuacji kiedy zostaniesz wytypowana/y do otrzymania nagrody Twoje dane osobowe będą przetwarzane po zakończeniu konkursu w celu zabezpieczenia  ewentualnych roszczeń wynikających z prawa cywilnego oraz dla celów archiwizacyjnych określonych przepisami szczególnymi takimi jak ustawa o rachunkowości.

Jakie masz prawa?

Przysługuje Ci prawo do:

  • dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu;
  • sprostowania swoich nieprawidłowych danych;
  • żądania usunięcia danych (prawo do bycia zapomnianym) w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych w art. 17 RODO;
  • żądania ograniczenia przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 18 RODO;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 21 RODO;
  • przenoszenia dostarczonych danych, przetwarzanych w sposób zautomatyzowany.

Jeżeli uważasz, że Twoje dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz wnieść skargę do organu nadzorczego (UODO, ul. Stawki 2, Warszawa).

Kontakt

Jeśli potrzebuje Pani/Pan dodatkowych informacji związanych z ochroną danych osobowych lub chce Pani/Pan skorzystać z przysługujących Pani/Panu praw, proszę skontaktować się z nami:

Inspektor ochrony danych osobowych: Paweł Strzałkowski z Kancelarii Verba-Lex, e-mail:  iod@easyrobots.eu

Profil Easy Robots Sp. z o.o. w serwisie Linkedin jest profilem publicznym. Kiedy odwiedzasz nasz profil udostępniasz nam swoje dane osobowe takie jak np. nazwę konta, komentarze, adres IP. Zakres danych jest zależny od ustawień na Twoim profilu – może być on prywatny lub publiczny.

Na naszej stronie Liknedin prezentujemy nasze działania, promujemy wydarzenia które organizujemy a dodatkowo informujemy o wolnych wakatach w naszej firmie!

Jesteśmy jako Easy Robots Sp. z o.o. z siedzibą w Radomiu, ul. Gdyńska 32/14,  26-600 Radom administratorem Twoich danych osobowych.

Celem przetwarzania przez nas danych jest efektywne prowadzenie naszego profilu oraz kontakt z Tobą.

Easy Robots Sp. z o.o. przetwarza Twoje dane osobowe w zakresie w jakim ujawniłeś je na portalu internetowym Linkedin.com.  Podstawą prawną tego przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit. f) RODO. Prawnie uzasadniony interes administratora danych polega na promowaniu działań firmy, informowaniu o nowościach oraz kontakcie z użytkownikami a także na zabezpieczeniu Easy Robots Sp. z o.o.przed ewentualnymi zarzutami.

Easy Robots Sp. z o.o. będzie udostępniać Twoje dane osobowych innym odbiorcom, którym powierzono przetwarzanie danych osobowych w imieniu Easy Robots Sp. z o.o.  Ponadto Easy Robots Sp. z o.o.  będzie udostępniać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, o ile taki obowiązek wynikać będzie z przepisów prawa.

Twoje dane nie będą przekazywane do państw trzecich i organizacji międzynarodowych.

Powyższa informacja dotyczy przetwarzania tylko i wyłącznie przez Easy Robots Sp. z o.o. a nie przez portal LinkedIn, który jest administratorem serwisu.

 

Jak długo będziemy przetwarzać Twoje dane?

Twoje dane osobowe będą przetwarzane do momentu jak będą Cię interesowały treści które przedstawiamy na profilu. W każdym momencie masz prawo do zgłoszenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych.

 

Jakie masz prawa?

Przysługuje Ci prawo do:

  • dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania kopii danych osobowych podlegających przetwarzaniu;
  • sprostowania swoich nieprawidłowych danych;
  • żądania usunięcia danych (prawo do bycia zapomnianym) w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych w art. 17 RODO;
  • żądania ograniczenia przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 18 RODO;
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych w przypadkach wskazanych w art. 21 RODO;
  • przenoszenia dostarczonych danych, przetwarzanych w sposób zautomatyzowany.

Jeżeli uważasz, że Twoje dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz wnieść skargę do organu nadzorczego (UODO, ul. Stawki 2, Warszawa).

 

Kontakt

Jeśli potrzebuje Pani/Pan dodatkowych informacji związanych z ochroną danych osobowych lub chce Pani/Pan skorzystać z przysługujących Pani/Panu praw, proszę skontaktować się z nami:

Inspektor ochrony danych osobowych: Paweł Strzałkowski z Kancelarii Verba-Lex, e-mail:  iod@easyrobots.eu

×